Marij Gosker studeerde bouwkunde aan de TU Delft en Architectonische Vormgeving aan de Gerrit Rietveldacademie.

Hoewel in eerste instantie opgeleid als architect, voelde zij zich op een bepaald moment meer aangetrokken tot kleinere projekten.

Zij ziet zichzelf als een kleinschalige architecte met als specialiteit interieur.

Zij richtte in 2002 samen met haar broer David een bureau op. Gosker Ontwerp vergrootte en verbouwde 16 jaar lang vele panden, herenhuizen en villa’s. Sinds David in mei 2015 begon als mede-eigenaar van MAS Interieur , werkt Marij solo.

Precisie, persoonlijk, speels, verfrissend, ruimtelijk, kleur, mooie details en een soepel lopend proces vormen de insteek van Gosker’s werk.

Marij: ” Ik hou ervan om tot een mooie uitvoering te komen van een ontwerp dat op het lijf van de opdrachtgever is geschreven. Je meer dan goed voelen in je eigen huis, daar gaat het om. Jezelf omringen met fijne kleuren, prettige ruimten en een eigenheid die bij je past. Ik zie het bouwproces als een gezamelijk projekt van de opdrachtgevers, de aannemer en mij zelf. Langzamerhand is mijn rol als projektleider groter geworden om het proces, waar nogal wat bij komt kijken, zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kleur en mooie details zijn mijn passie. Bij een ontwerp gaat het niet alleen om het idee, de uitvoering is net zo belangrijk.’

Wat Gosker Interieur Architectuur uniek maakt is dat zij door haar achtergrond en ervaring ook met deskundigheid mee kan denken over technische problemen en de bouw tevens in dat opzicht kan begeleiden. Gosker werkt en is bekend met allerlei aan de bouw gerelateerde- en toeleveringsbedrijven, waarmee zij door de jaren een professionele band heeft opgebouwd.

Gosker is sinds 2002 ingeschreven in het Architectenregister.

gosker-interieur-architectuur-team