VILLA 3


Door een verdieping op deze vijftiger jaren villa te plaatsen kregen de bewoners de ruimte die ze nodig hebben.

Op de nieuwe zolder zijn 2 kamers met een eigen badkamer gemaakt.

De kelder is van een wirwar van leidingen en wanden tot een riante tv kamer geworden.

Het huis staat in een prachtige tuin, die overal in het huis ervaren kan worden. Dit gegeven is uitgebuit in de kleurstelling en inrichting van het huis.

VILLA 3


By placing a floor on these fifties villa the by the owners needed space was created.

The new attic provides in two bedrooms with a private bathroom.

The basement is transformed from a tangle of pipes and walls to a spacious TV room.

The house stands in a beautiful garden that can be experienced anywhere in the house. This fact has been exploited in the color scheme and decor of the house.