GOSKER

ORIËNTEREND GESPREK

Iedere nieuwbouw of verbouw verdient aandacht. Dit geldt voor een heel huis, een winkel of werkruimte maar bijvoorbeeld ook voor een badkamer, keuken of zolder.

In eerste instantie is het nodig, dat u in kaart brengt wat u wil bereiken met de ruimte die u wil veranderen. Die ideeën moeten vertaald worden naar tekeningen en een technische omschrijving voor degene die het werk gaat uitvoeren.

Wij kunnen hierin met onze ervaring een positieve rol spelen. Door ons flexibel op te stellen, bewegen we mee met de vorming van het eindresultaat waarin niets wordt overgeslagen. Door het ontwerp- en bouwproces op een rustige manier te laten verlopen, voorkomt u fouten en spijt van te snel genomen beslissingen.

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek, om te zien of wij de juiste partij zijn om u hiermee van dienst te zijn.

 

 

 

BASISAANBOD

In het geval dat u ervoor kiest om direct met een aannemer te werken, is het wijsheid om ontwerptekeningen , waar bijvoorbeeld ook de electra en afwerkingen op staan, en een werkomschrijving te laten maken.

Op basis hiervan kan een aannemer een reële prijs maken. U doet een relatief kleine investering, waarmee u veel tijd wint en minder ontwerpbeslissingen hoeft te nemen tijdens het bouwproces.

Als u een -nog te bouwen- huis gekocht heeft, kunnen wij u helpen met de aan de bouwer door te geven wijzigingen en aanvullingen op het oorspronkelijke plan.

HET PROCES

1. In eerste instantie hebt u een idee en dit idee kan zich ontwikkelen door erover te ‘brainstormen’.

2. De volgende stap is, dat u hiervan tekeningen en een technische omschrijving laat laat maken om te kunnen communiceren met degene die het werk gaat maken.

3. In sommige gevallen moet er een bouwaanvraag worden ingediend.

4. Met de tekeningen en de werkomschrijving kunt u één of meer aannemers een prijs laten maken voor het werk. Doordat u de werkzaamheden goed gedocumenteerd heeft, zullen wijzigingen tijdens de bouw beperkt worden.

5. Een volgende stap is het verder uitwerken van de verschillende ruimten en het uitkiezen van de materialen, die u wil toepassen.

6. Het maken van gedetailleerde tekeningen van de verschillende onderdelen is onderdeel van onze werkzaamheden.

7. Kleur maakt uw huis of werkruimte interessant, levendig en geeft sfeer. Wij maken graag een kleurenplan voor u.

8. Wij kunnen het bouwproces voor u begeleiden en houden in dat geval het budget voor u bij, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.