WONING


In dit 19e eeuwse pand is een woning gerealiseerd voor twee personen. Door het aanpassen van de bestaande bouwkundige situatie is de het kookgedeelte niet ondergebracht in een afgescheiden ruimte maar wel aan het directe zicht ontrokken door middel van een wand met boeken kast.

De bescheiden buitenruimte kan bij mooi weer betrokken worden bij het woongedeelte door de volledig te openen glasdeuren. Slaap, werk en badruimte zijn ondergebracht in het achterhuis.

HOUSE


In this 19th century building a residence is realized for two. By adjusting the existing constructional situation the cooking area is not housed in a separate room but is extracted from the line of sight by means of a wall with bookcase.

The modest outdoor space can be associated with good weather in the living area through the fully open glass doors. Sleep, work and bathroom are housed in the rear.