4 APPARTEMENTEN


Een voormalig bedrijfspand met bovenwoning en achterhuis in het centrum van Den Haag werd verbouwd tot 4 appartementen van verschillende grootte.

Het gehele gebouw werd verticaal in vieren gedeeld waardoor de privacy van alle appartementen optimaal gewaarborgd wordt.

De woningen op de BG en de eerste etage zijn door een glazen corridor verbonden met het achterhuis waar zich de slaapvertrekken bevinden. Voor alle appartementen is buitenruimte gerealiseerd.

4 APARTMENTS


A former commercial property with an apartment and housing in the back in the center of The Hague was converted into four apartments of different sizes.

The entire building was vertically divided into four so that the privacy of all apartments is fully guaranteed.

The houses on the ground floor and first floor are connected to the back house by a glass corridor which houses the sleeping quarters. For all apartments an outdoor area was realized.