APPARTEMENT


Bij het ontwerp van dit appartement is zo veel mogelijk de gehele oppervlakte in zijn geheel in gebruik. Door toepassing van twee schuifdeuren ontstaat de mogelijkheid de centrale hal te betrekken bij de verschillende ruimtes. De keuken is aan het zicht te onttrekken door het sluiten van een set harmonica deuren.

Alleen de slaapruimte is afgescheiden en heeft een ander karkater door toepassing van een andere vloer. De verandering van ruimte en sfeer kan worden versterkt door het toepassen van gekleurd licht achter een glaswand in de centrale hal.

APARTMENT


For the design of this apartment the whole area is in use as much as possible. The use of two sliding doors creates the possibility to associate the central hall at the different areas. The kitchen can be hidden from view by closing a set of folding doors.

Only the sleeping space is separated, and has a different character patterns by the application of a different floor. The change of space and atmosphere can be enhanced by the use of colored light behind a glass wall in the central hall.